Alla koppel
Koppel läder
Koppel vegan

Shop / Promenad / Koppel läder
30%
273 kr
50%
50%

Hundkoppel läder – Vilken modell passar?

Hundkoppel kan bestå av många olika material, både i läder, konstmaterial och olika textiler. Det har en kombination av egenskaper som att både vara elegant och dekorativt såväl som slitstarkt och lättanvänt. Det är något som du använder till din hund nästan varje dag. Därför är det ofta värt att lägga ner lite tid när man väljer både typ av koppel och modell. Idag erbjuder vi hundkoppel i både läder, konstmaterial och olika textiler, i olika färger, bredd och storlekar. Idag erbjuder vi koppel i både läder, konstmaterial och olika textiler, i olika färger, bredd och storlekar. 

Ett hundkoppel har flera funktioner; det gör att du kan koppla hunden till dig när du är ute på promenad och även fästa en bricka med telefonnummer som gör att hunden kan komma tillrätta om olyckan skulle vara framme. 

Don Lorino erbjuder ett brett utbud i flera olika utföranden, som gör det möjligt för dig att hitta både rätt modell och storlek för din hund. Vi har ett genomgående fokus på kvalitet, där vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till ett bra pris. Vi har ett genomgående fokus på hållbar utveckling, där vi både tillhandahåller en vegansk produktlinje och en läderlinje tillverkat av vegetabiliskt garvat läder. 

Hur du väljer rätt koppel

Det viktigaste när du ska välja rätt koppel är att storleken är rätt. Enklast är att veta hur långt koppel du önskar att ha. Kanske vill du ha en längd när du promenerar inne i en stad, och en annan längd när du är ute i skogen med din hund. Storlekstabellen skiljer sig åt något mellan modellerna, så titta noga på den modellen du är intresserad av. 

  • Vid vilka tillfällen ska kopplet främst användas? Vi rekommenderar att välja ett hundkoppel som passar er vardag. Ett koppel i läder har många fördelar, eftersom det ofta är det mest bekväma för dig att ha i handen under långa promenader. Eftersom läder både är slittåligt och enkelt går att skölja av om det blir smutsigt är det lättskött.

  • Ska du promenera i mörker rekommenderar vi alltid att komplettera hunden och din egen utrustning med reflex och/eller lampa för att göra den synlig för sin omgivning.

Hitta alla våra koppel här och följ oss på Instagram för mer inspiration.