Don Lorino banner

HALSBAND & KOPPEL ACE

Spana in nya Ace-kollektionen, i tre härliga färger. De är smidiga eleganta halsband och koppel i läder med gediget snabbknäppe. Perfekt till alla tillfällen. 

KÖP NU

Välj mellan hundhalsband i de bästa slitstarka och följsamma materialen som; ekologisk vaxad bomull, läder, mjukt veganskt läder och massiv mässing.

KÖP HALSBAND

Vi erbjuder olika modeller av koppel, både i läder och veganska alternativ i olika längder. Alltid tillverkade i solida spännen för bästa kvalitet.

KÖP KOPPEL

Vi har selar i olika färger och storlekar för att alltid hitta en färg som matchar. Alla selarna är tillverkade i ekologisk vaxad bomull, tillsammans med Zink-spännen i låg vikt.

KÖP SELE

Tillbehör för alla tillfällen. Välj mellan ett brett utbud av godispåsar, påshållare för hundpromenaderna och andra söta accessoarer till hundälskaren. 

KÖP TILLBEHÖR

Hitta skålar för hundpromenaden och utflykterna. Här hittar du lyxiga ihopfällbara hundskålar i vaxad bomull som gör den enkelt att ta med överallt. 

KÖP SKÅLAR

Här hittar du alla tillbehör som är perfekt lämpade för valpar och för den växande hunden. Dessa tillbehör är extra lätta, smidiga och mjuka för att passa dem bäst. 

KÖP VALPTILLBEHÖR

HUNDHALSBAND & KOPPEL POLO

Polo beige

Spana in vårens nyheter

Polo är en kollektion av hundhalsband och koppel i buffelläder med färgstarka argentinska mönster. Finns i storlekarna XS-XL och med matchande koppel.

KÖP NU

HUNDHALSBAND MAC I TVÅ FÄRGER

Häftiga halsband i veganskt läder

Dessa häftiga halsband finns i två modeller. Spana in halsbanden tillverkade i mjukt veganskt läder med neoprenfoder.

KÖP NU
Don Lorino

MED ETT HJÄRTA FÖR HUNDAR

Don Lorino är baserat i Stockholm och utvecklar produkter till både hundar och hundägare. Vi tror på användarvänlig design, hög kvalitet och hållbara material. Vi kombinerar vi dessa delar och smart funktionalitet och strävar efter att det ska genomsyra våra produkter.

Kreativitet och att utveckla nya produkter gör vi ständigt för att utveckla hundsporten. Vi bollar gärna nya idéer, så tveka inte att höra av dig till oss om vad du tycker saknas.

LÄS MER

ERBJUDANDEN

Hitta utvalda produkter till extra bra priser. Alltid fri frakt.

20%
20%
148 kr
20%
20%
148 kr
20%
148 kr
20%
50%
185 kr
VISA ALLA
Nyheter