Välj rätt hundhalsband

VILKEN MODELL HUNDHALSBAND

Att hitta rätt halsband till din hund kan ibland vara svårt. Genom denna guide hoppas vi på att kunna guida dig för att hitta det hundhalsbandet som passar dig och din hund absolut bäst. Don Lorino erbjuder idag flera olika modeller på hundhalsband, tillverkade i olika material, olika konstruktion och i olika storlekar.

Hundhalsbandet har flera funktioner; det gör att du kan koppla hunden till dig när du är ute på promenad och dessutom kan du även fästa en bricka med telefonnummer som gör att hunden kan komma tillrätta om olyckan skulle vara framme.

Don Lorino erbjuder ett brett utbud av hundhalsband i flera olika utföranden, som gör det möjligt för dig att hitta både rätt modell och storlek för din hund. Vi har ett genomgående fokus på kvalitet, där vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet till ett bra pris. Vi har ett genomgående fokus på hållbar utveckling, där vi både tillhandahåller en vegansk produktlinje och en läderlinje tillverkat av vegetabiliskt garvat läder.

DETALJER SOM GÖR SKILLNAD

Samtliga modeller av hundhalsband har flera smarta detaljer som ska göra halsbanden både snygga och enkla att använda. Många modeller av halsbanden har snabbknäppe, vilket gör det smidigt att sätta på och ta av om hunden är ivrig. Det diskreta spännet gör även halsbandets övriga detaljer framträder tydligare.

VEGANSK PRODUKTLINJE

Vår veganska produktlinje består av olika kollektioner, både Click, Joy, Kit och Fay som är tillverkade i olika material. Kollektionen Click är en samling av hundhalsband, selar, koppel och flugor med snabbknäppe, tillverkat i ekologisk vaxad bomull. Det är ett unikt lättviktsmaterial som inte är allergiframkallande, håller sin passform och har antibaktiella egenskaper. Det är ett hållbart material som håller sin passform, stretchas inte ut och är naturligt smutsavvisande. Joy, Kit och Fay är tre samlingar av halsband tillverkade i mjukt och exklusivt PU-läder, som gör att halsbanden både får en lätt vikt och drar inte åt sig varken vatten eller smuts. Det rengörs lätt med ljummet vatten om det skulle bli smutsigt. Samtliga modeller finns i ett brett utbud av både färger och storlekar.

VÄLJ RÄTT STORLEK

Alla halsband har ett flexibelt område så att storleken kan anpassas efter din hund på bästa sätt. Hur stor möjlighet att ställa in varierar något mellan de olika modellerna och exakta storleksintervall finns på varje produktsida. Du kan smidigt ta reda på din hunds storlek på halsband genom att mäta halsens omkrets och sedan välja den storlek som passar bäst.
Är du osäker på vilken storlek som passar bäst, eller har andra frågor hjälper vi dig gärna!