Om Don Lorino

Don Lorino grundades 2016 av Alexandra, en hund- och naturälskare baserad i Stockholm. Inspirationen kom från hennes egna hundar - en Shiba Inu och två Rhodesian Ridgebacks - som fick henne att inse behovet av en e-handel specialiserad på kvalitetsprodukter för hundar och deras ägare.

Visionen med Don Lorino är att erbjuda prisvärda och hållbara hundtillbehör i premiumkvalitet. Sortimentet omfattar allt från halsband, bäddar och selar till ID-brickor, matskålar och andra praktiska produkter för den aktiva hundägaren.

En hörnsten i vår affärsfilosofi är att alla varor först utvärderas och godkänns av Alexandras egna hundar innan de lanseras. Vi säljer endast produkter som vi själva med gott samvete skulle välja till våra älskade fyrbenta vänner.

På Don Lorino jobbar hundälskare tätt tillsammans för att erbjuda en personlig upplevelse utöver det vanliga. Vår kundtjänst bemannas av erfarna hundägare som brinner för att ge råd och hjälpa dig hitta rätt hundtillbehör, oavsett om det gäller en slitstark ID-bricka, en mysig bädd eller ett fint nytt halsband.

Så varmt välkommen att utforska Don Lorino - här finner du allt du och din fyrbenta vän kan önska er!