Hundmatskålar

EXKLUSIVA HUNDTILLBEHÖR

Hundmatskålar

Hos Don Lorino finns ett brett utbud av eleganta och lyxiga hundmatskålar, i olika storlekar och utseenden. Vi erbjuder ett brett utbud av hundmatskålar i olika färger och med olika stativ, i både bambu och metall för att hitta en design som matchar i hemmet. Vår förhoppning är att utveckla produkter som både är snygga och stilrena och samtidigt kombinerar hållbarhet och funktionalitet på samma gång. Allt för att du ska hitta det som passar bäst för dig och din hund, som gör varje mål mat till en höjdpunkt.

Hållbara material

Våra hundmatskålar är tillverkade i hållbara material, där bland annat stativen till vissa modeller på hundskålarna är tillverkade i Bambu. Det är en av världens mest snabbväxande växt som kan växa upptill 91 cm per dygn. Det gör den med minimal tillgång av vatten. Således är det ett miljövänligt material att använda för stativ.

Keramiken i hundmatskålarna håller hög kvalitet och värms till höga temperaturer efter färgning enligt de mest moderna tillverkningsmetoderna. Detta är för att skålen ska hålla under lång tid framöver. Att servera mat och vatten i keramikskålar är det bästa alternativet, eftersom att keramik inte får en kemisk reaktion med innehållet, vilket andra material kan få. Det gör att skålarna kan användas under lång tid framöver.

Design och funktionalitet

Hunden får mat flera gånger om dagen och därför är det viktigt att hundmatskålen är utformad för att passa din hund på bästa sätt. De finns i två storlekar; small (ø13 cm, höjd 5 cm) och medium (ø15.5 cm, höjd 7 cm), vilket gör den lämplig till både små och mellanstora hundar. Till alla modeller medföljer ett elegant stativ, som både är en snygg inredningsdetalj, men som också höjer skålen några centimeter för att ge hunden en behaglig vinkel att äta från.

Våra produkter fokuserar på att kombinera både design och funktionalitet på bästa sätt. Upptäck alla praktiska detaljer och smarta lösningar bland vårt breda utbud av hundmatskålar.