Reflexhalsband till hund

SÄKRA HUNDPROMENADER I SKYMNING

Reflexhalsband till hund

Att promenera med hunden under höst och vinterhalvåret i Sverige är ofta i skymning eller mörker. Det medför att gångare och hundar syns sämre för bilister och andra gångare, vilket gör det viktigt att göra sig mer synliga. Reflex på både hundar och hundägare används då ofta, eftersom att det reflekterar ljuset från exempelvis bilens strålkastare, vilket gör att ekipaget syns på längre avstånd. Reflexhalsband har, fram till nu haft en tråkig design som fyllt ett syfte – att öka synligheten.

Vi på Don Lorino ville kombinera säkerhetsfördelar som reflexhalsband medför med klassisk elegans och lanserade dessa halsband. De ser ut som ett vanligt halsband i dagsljus, men i strålkastarljus ändrar de karaktär och genom deras reflexegenskaper blir de synliga på längre avstånd.

Reflex om natten

De hundhalsband som ser ut som vanliga halsband om dagen ändras om till reflexhalsband när strålkastare når dess yta. Det gör hundhalsbandet till det perfekta halsbandet för vinterhalvåret.

Att använda reflexer är en billig livförsäkring och redan i skymning försämras sikten märkbart. Ju större reflexyta desto bättre syns man och det blir fort mörkt.

Perfekta hundhalsbandet för regn och rusk

Ett reflexhalsband är ett hundhalsband som din hund kommer att bära flera gånger om dagen, under vinterhalvåret för att vara extra synliga för bilister och andra trafikanter. Passa på att hitta ett reflexhalsband som både är stilrent och elegant, samtidigt som det fyller en god funktion.

En yta som är lätt att göra ren, tillsammans med en smuts- och vattenavvisande insida av neopren gör detta till det utmärkta hundhalsbandet för regn och rusk. Upptäck alla praktiska detaljer och smarta lösningar bland vårt breda utbud av hundhalsband och hundkoppel.